Trwa VI edycja Festiwalu Smaków

2016-05-28 12:00:00 bk

Miody, piwa, sery, wędliny, pieczywo a nawet sushi – to tylko niektóre ze specjałów jakie przygotowali wystawcy na najsmaczniejszym festiwalu. Impreza potrawa dwa dni na ul. Niecałej.

Na stoiskach zaprezentują się przysmaki z naszego regionu, ale też z innych zakątków kraju oraz spoza Polski.

Wśród produktów, dostępnych podczas festiwalu, wymienić można austriackie, długo dojrzewające sery, chleby na miodzie, tradycyjne wędliny z Podlasia, wyroby litewskie, oryginalną grecką chałwę, duży wybór ziół, oleje tłoczone za zimno, czy oryginalną turecką Baklavę.

W sobotę, 28 maja, stoiska będą dostępne w godz. 10.00 – 20.00, natomiast w niedzielę, 29 maja, w godz. 10.00 – 18.00.

Jeśli spodobał Ci się nasz artykuł,

wrzuć nam coś do kapelusza :)

Wesprzyj jednorazowo

Wdzięczny Zespół Calisia.pl

Przeglądaj artykuły z 16 lat istnienia portalu Calisia.pl - od 2007 roku do dziś !

Opinie użytkowników:

Te artykuły mogą cię zainteresować